Weekendophold ved VesterhavetHjorths Hotel

Kandebakkevej 17

9990 Skagen

98487900

info@hjorthshotel.com

Besøg deres hjemmeside

16 km fra Skagen lige ved Kandestederne og Råbjerg mile, ligger Hjorths Hotel & Kokholms Hotel - to hoteller, der i dag drives som et.

Ribe Byferie

Damvej 34

6760 Ribe

79887988

info@ribe-byferie.dk

Besøg deres hjemmeside

Ribe Byferie er en mini-by lige i udkanten af Ribe.

Der er masser af aktiviteter for børn i Ribe Byferie og for voksne uden børn vil vi anbefale deres wellness afdeling, som du får helt for dig selv. Den består af sauna og spa.

Der er ialt 94 boliger i forskellige størrelser og flere er handicapvenlige. De har også allergi-boliger og romantiske boliger. Der er noget for alle.

Hotel Dagmar

Torvet 1

6760 Ribe

75420033

info@hoteldagmar.dk

Besøg deres hjemmeside

Hotel Dagmar er et af landets ældste hoteller i en af landets ældste byer. Det i sig selv, gør det jo ikke til et godt sted, men det er faktisk et rigtigt charmerende sted.

Når du bor på Hotel Dagmar får du gratis et Ribepas

Hotel Ringkjøbing

Torvet 18

6950 Ringkøbing

97320011

info@hotelringkoebing.dk

Besøg deres hjemmeside

Det flotte Hotel Ringkjøbing blev opført helt tilbage i 1600-tallet. Oprindeligt som købmandsgård, men fra 1800-tallet har der været gæstgiveri, som det kaldes den gang. I dag danner hotellet rammen for nogle rigtigt lækre weekendophold.

Hotel Ringkjøbing er særligt velegnet, hvis du vil spille golf og er også et af de steder, der tilbyder et all inclusive weekendophold.

Hotellet er 4-stjernet og medlem af Danske Hoteller.

Hvidbjerg Strand

Hvidbjerg Strandvej 27

6857 Blåvand

75279040

info@hvidbjerg.dk

Besøg deres hjemmeside

Hvidbjerg Strand er egentligt en campingplads, men vent nu... De har opført det skønneste fiskerhytter, som du med garanti vil elske (se dem her).

Her kan du holde et fantastisk weekendophold både med og uden børn. Stedet har nemlig et kæmpe legeland og badeland, der er perfekt til børn. Men der er mere endnu. Der er også et stort wellnessområde.

I nærheden ligger også Blåvandshuk Golfbaner skulle du få lyst til at gå 18 huller.

Om du spørger danskere, tyskere, nordmænd eller svenskere, så er Vesterhavet skønt året rundt. Her kan man blive blæst igennem om efteråret og gå på frossen sand om vinteren og om sommeren er det jo det bedste badeparadis. Vesterhavet tæller alt nede fra Sønderjylland og op til Skagen og har altid draget danskerne. Her er voldsomt og smukt på samme tid og når man står og kigger ud over horisonten glemmer man alt om stress og en fyldt indbakke. Her er nogle af vores favoritsteder at holde et weekendophold ved Vesterhavet. Kender du steder, som vi mangler eller repræsenterer du et sted man kan holde weekendophold, så tilføj det endelig til vores database, så tager vi ud og ser på det.