Weekendophold ved grænsenBenniksgaard Hotel

Sejrsvej 101

6300 Gråsten

74650949

info@benniksgaardhotel.dk

Besøg deres hjemmeside

Ned til Flensborg Fjord ligger Benniksgaard Hotel.

Stedet ligger i dejlige naturskønne omgivelser og er dejligt småt og intimt. Hotellet er dejligt rustikt og charmerende.

Der er mange muligheder på Benniksgaard Hotel. F.eks. wellness ophold, golf eller levende musik. De arrangerer også julefrokoster i julemånederne.

Christies

Sdr. Hostrup Østergade 21

6200 Aabenraa

74613446

info@christies.dk

Besøg deres hjemmeside

På Christies Sdr. Hostrup Kro har de 28 værelser hvoraf de 6 er luksus-værelser med dampbad.

Christies går meget op i den gode mad og wellness og har således egen krydderurte-have, røger selv fisk og har egen wellness klinik.

Du har også mulighed for at deltage i et madkursus, hvor du selv fremtryller din egen gourmet-menu.

Slutteligt kan man også snuppe et weekendophold med golf ved Christies. Kig forbi og snup et weekendophold i det sønderjyske.

Fakkelgaarden

Fjordvejen 44

6340 Kruså

73678300

info@fakkelgaarden.dk

Besøg deres hjemmeside

Hotel Fakkelgaarden i Kruså (ved den dansk tyske grænse) er et hyggeligt sted med mulighed for både en gourmet weekend og en golf weekend eller noget så dansk som en tur over grænsen. Hotellet ligger lige ned til Flensborg Fjord i rigtigt naturskønne omgivelser.

Alle gæster får adgang til Hotel des Nordens, der ligger på den tyske side af grænsen. Her er både pools, sauna, spa, fitnesscenter m.m. Hotel des Nordens ligger kun 5 km fra Fakkelgaarden.

Her finder du nogle fine steder til et weekendophold ved den dansk - tyske grænse.

Rigtigt mange danskere kan godt lide at tage til grænsen og kombinere det med et weekendophold. Her er nogle af de steder, vi kan lide, som ligger ved grænsen. Så kan I nyde naturen, en tur til Flensborg eller bare nogle indkøbsture til Otto Duborg og Fleggaard.