Weekendophold i SkagenSkagen Strand

Tranevej 108, Hulsig

9990 Skagen

98487222

reception@skagenstrand.dk

Besøg deres hjemmeside

Skagen Strand er 142 ferieboliger der ligger under 1 km fra en børnevenlig strand.

I tilknytning til Skagen Strand er der alverdens faciliteter såsom boldbane, tennisbaner, junglesti, badeland, motionsrum, svævebane, legeplads og hoppepude og meget andet.

Foldens Hotel og Café

Sct. Laurentiivej 41

9990 Skagen

98441166

info@foldens-hotel.dk

Besøg deres hjemmeside

Foldens Hotel og Café ligger i centrum af Skagen, så hvis du vil nyde byen og dens charme, så er det et oplagt sted at tage et ophold.

Hotellet blev oprindeligt bygget i 1881 og er i en meget charmerende stil. Der findes også ferielejligheder, du kan leje på hotellet.

Hjorths Hotel

Kandebakkevej 17

9990 Skagen

98487900

info@hjorthshotel.com

Besøg deres hjemmeside

16 km fra Skagen lige ved Kandestederne og Råbjerg mile, ligger Hjorths Hotel & Kokholms Hotel - to hoteller, der i dag drives som et.

Danskerne har altid valfartet til toppen af Danmark for at slappe af og nyde livet. Det var her datidens store tænkere, malere og kunstnere kom, og den dag i dag tager mange kunstnere på inspirationsophold på Skagen.

Der er fyldt med folk om sommeren, men om vinteren er der faktisk lige så rart. Og et lille bonustip til dig, der tager derop om vinteren: De har en virkeligt god frokostbuffet på Skagen Fiskerestaurant i weekenden til en meget billig penge.