Weekendophold i VestjyllandLangs vestkysten og det barske og flotte Vesterhav er der et hav af weekendophold. Her kan du se en liste over dem, som vi har udvalgt som de bedste. En ren subjektiv vurdering - men vi har været tilfredse.

Hvidbjerg Strand

Hvidbjerg Strandvej 27

6857 Blåvand

75279040

info@hvidbjerg.dk

Besøg deres hjemmeside

Hvidbjerg Strand er egentligt en campingplads, men vent nu... De har opført det skønneste fiskerhytter, som du med garanti vil elske (se dem her).

Her kan du holde et fantastisk weekendophold både med og uden børn. Stedet har nemlig et kæmpe legeland og badeland, der er perfekt til børn. Men der er mere endnu. Der er også et stort wellnessområde.

I nærheden ligger også Blåvandshuk Golfbaner skulle du få lyst til at gå 18 huller.

Hotel Ringkjøbing

Torvet 18

6950 Ringkøbing

97320011

info@hotelringkoebing.dk

Besøg deres hjemmeside

Det flotte Hotel Ringkjøbing blev opført helt tilbage i 1600-tallet. Oprindeligt som købmandsgård, men fra 1800-tallet har der været gæstgiveri, som det kaldes den gang. I dag danner hotellet rammen for nogle rigtigt lækre weekendophold.

Hotel Ringkjøbing er særligt velegnet, hvis du vil spille golf og er også et af de steder, der tilbyder et all inclusive weekendophold.

Hotellet er 4-stjernet og medlem af Danske Hoteller.

Hotel Dagmar

Torvet 1

6760 Ribe

75420033

info@hoteldagmar.dk

Besøg deres hjemmeside

Hotel Dagmar er et af landets ældste hoteller i en af landets ældste byer. Det i sig selv, gør det jo ikke til et godt sted, men det er faktisk et rigtigt charmerende sted.

Når du bor på Hotel Dagmar får du gratis et Ribepas

Hotel Schaumburg

Nørregade 26

7500 Holstebro

97423111

mail@hotel-schaumburg.dk

Besøg deres hjemmeside

Midt i Holstebro finder du Hotel Schaumburg, der er et gammelt købstadshotel. Det er byens ældste hotel og ligger dejligt centralt placeret. Fra hotellet er der direkte indgang til den charmerende skotske pub Fox and Hounds.

Holstebro er en skøn by i det vestjyske og her kan I med garanti få en weekend til at gå.

Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4

6933 Kibæk

97196233

skarrildhus@sinatur.dk

Besøg deres hjemmeside

Hotel Skarrildhus er både konferencecenter og hotel og et rigtigt pænt et af slagsen. Det ligger i det vestjyske og når man er derude, hedder det ikke "gourmet ophold", men "kulinarisk ophold" - men altså - de serverer god mad.

Skarrildhus ligger rigtigt flot ved skov og natur og her er rigtigt gode muligheder for at komme ud med sin fiskestang.

Er du til en tur på golfbanen, så kan det også sagtens lade sig gøre ved Skarrildhus.

Agerskov Kro

Hovedgaden 3

6534 Agerskov

otte@agerskov-kro.dk

Besøg deres hjemmeside

Nyd et weekendophold hos Agerskov Kro og Hotel i det sydlige Jylland, hvor du, eller gavemodtageren, kan opleve et af de unikke, men meget efterspurgte weekendophold med musik og dans.

I Vestjylland er der 3 ting, der kendetegner et weekendophold: Frisk fisk, frisk luft og tæt på havet. Der udover er der også mange steder i Vestjylland, der tilbyder weekendophold med dans og musik. De er nok glade for at bevæge fødderne derude i det vestjyske.